Wednesday, 14 May 2014

Free Today

Hari ni kat ICTL, Cikgu Ayu kasi bukak or main ape-2 je. Sebab minggu depan dah exam, so cikgu kasi kitorang main puas-2 harini. Minggu depan dah exam :( ayah aku kata, kalau markah or keputusan nya teruk, ayah aku nak matikan internet. So, pasni aku akan buat betul-2. --- Perh, bila aku bukak twitter je, guess what I saw? -capitalA- aku punya twitter, ada tweet yg membuat aku jeless. --- and ada tweet yg buat aku senyum sorang-2. kikiki. K lah, sekarang ni, baik aku teruskan baca tweet dia sampai habis. #Stalk
-capitalA-


--- = baca tweet

No comments:

Post a Comment