Thursday, 3 July 2014

Lirik Lagu Hari Ini, Esok Dan Seterusnya

#np hari ini, esok dan seterusnya
 Nirina Zubir // Hari ini, esok dan seterusnya
______________________________________________________________________________

Hari ini dadaku bergetar terguncang melinu dan mengerang
Ku yakin ku tak salah karna hatiku tak pernah dan tak kan berdusta
Cinta ... cinta ... cinta ...
Aku ... jatuh ... cinta ...
Esoknya ku fikir rasa itu akan menghilang dengan seiring waktu
Namun ternyata tak berubah dan aku makin tergiur pada dirimu
Cinta ... cinta ... cinta ...
Aku ... jatuh ... cinta ...
Dan seterusnya rasa ini slalu terjadi dan tak pernah berkurang
Hatiku hanya untuk dirimu aku bahagia hanya bila kamu bahagia
ooo ~ ooo ~
Esoknya ku fikir rasa itu akan menghilang dengan seiring waktu
Namun ternyata tak berubah aku makin tergiur pada dirimu
Cinta ... cinta ... cinta ...
Aku ... jatuh ... cinta ...
Dan seterusnya rasa itu slalu terjadi dan tak pernah berkurang
Hatiku hanya untuk dirimu aku bahagia hanya bila kau bahagia
Dan seterusnya rasa ini slalu terjadi dan tak pernah berkurang
Hatiku hanya untuk dirimu aku bahagia hanya bila kamu bahagia
ooo ~ bahagia ~ ooo

#BOSAN

Wednesday, 14 May 2014

Free Today

Hari ni kat ICTL, Cikgu Ayu kasi bukak or main ape-2 je. Sebab minggu depan dah exam, so cikgu kasi kitorang main puas-2 harini. Minggu depan dah exam :( ayah aku kata, kalau markah or keputusan nya teruk, ayah aku nak matikan internet. So, pasni aku akan buat betul-2. --- Perh, bila aku bukak twitter je, guess what I saw? -capitalA- aku punya twitter, ada tweet yg membuat aku jeless. --- and ada tweet yg buat aku senyum sorang-2. kikiki. K lah, sekarang ni, baik aku teruskan baca tweet dia sampai habis. #Stalk
-capitalA-


--- = baca tweet

Wednesday, 7 May 2014

Hw Sejarah

8 May 2014-Khamis
ICTL SMKDS

Aku tengah siapkan homework Sejarah sambil buat blog ni. Fuhh, tak cukup tangan.--- hari ahad haritu, cikgu Nooriati suruh buat nota sejarah bab 5 dgn latihannya --- tapi aku buat dari bab 4 sebab aku belum buat bab tu lagi. Malam tadi, aku siapkan nota bab 4 and 5 sampai pukul 12! --- oh ya lupa nak bagitau, aku form 2. Kata cikgu Nooriati, Sejarah form 2 memang paling susah. skrg ni aku tengah siapkan latihannya pulakk. --- Bkn aku jee, kawan aku pon sama. Nasib baik cikgu Ayu tak marah. Sebab cikgu Ayu baik. --- Penat siakk --- 

-Asmira-                                                                                                                     -Capital A-
-2 J-
-Masa ICTL-
Simbol --- = sambung buat hw