Wednesday, 14 May 2014

Free Today

Hari ni kat ICTL, Cikgu Ayu kasi bukak or main ape-2 je. Sebab minggu depan dah exam, so cikgu kasi kitorang main puas-2 harini. Minggu depan dah exam :( ayah aku kata, kalau markah or keputusan nya teruk, ayah aku nak matikan internet. So, pasni aku akan buat betul-2. --- Perh, bila aku bukak twitter je, guess what I saw? -capitalA- aku punya twitter, ada tweet yg membuat aku jeless. --- and ada tweet yg buat aku senyum sorang-2. kikiki. K lah, sekarang ni, baik aku teruskan baca tweet dia sampai habis. #Stalk
-capitalA-


--- = baca tweet

Wednesday, 7 May 2014

Hw Sejarah

8 May 2014-Khamis
ICTL SMKDS

Aku tengah siapkan homework Sejarah sambil buat blog ni. Fuhh, tak cukup tangan.--- hari ahad haritu, cikgu Nooriati suruh buat nota sejarah bab 5 dgn latihannya --- tapi aku buat dari bab 4 sebab aku belum buat bab tu lagi. Malam tadi, aku siapkan nota bab 4 and 5 sampai pukul 12! --- oh ya lupa nak bagitau, aku form 2. Kata cikgu Nooriati, Sejarah form 2 memang paling susah. skrg ni aku tengah siapkan latihannya pulakk. --- Bkn aku jee, kawan aku pon sama. Nasib baik cikgu Ayu tak marah. Sebab cikgu Ayu baik. --- Penat siakk --- 

-Asmira-                                                                                                                     -Capital A-
-2 J-
-Masa ICTL-
Simbol --- = sambung buat hw